Hop til indhold

Vingårde

Daniel Ruff

Vores leverandør af de velkendte og superdejlige Alsace vin. Domaine Ruff er placeret i den nordlige del af det smukke Alsace, og blandt andet kendt for hans udsøgte Klevener vin

Læs mere

Pigozzi Fundus

Med beliggehed i det smukke Valpolicella, har det familiedrevede vineri, de bedste forudsætninger for at lave de bedste udgaver af Ripasso, Amarone og Recioto. Her er en familie der går all in på kvalitet og udvikling, og leverer super dejlig vin.

Læs mere

Abrigo Giovanni

Historien om familien Abrigo, som over 3 generationer, har udviklet sig fra et lille traditionelt Piemontesisk kødkvægs familielandbrug, til en professionel vinproducerende virksomhed med vin i topklasse, og eget topmoderne produktions- og lagringsanlæg.

Læs mere

Siddúra

De sardinske vingårde er kommet helt til tops efter årtiers hårdt arbejde i markerne og i vinkældrene. Ønologerne har indtaget den smukke ø, og Siddúras vin bliver nu kåret blandt de bedste i Italien.

Siddúra tilbyder vinsmagninger og er man på øen, skal man forkæle sig selv med oplevelsen af den smukke dal og de dejlige vin.

Læs mere
Luk (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Før du køber

Alderskrav for køb på hjemmesiden er minimum 18 år.

Kan du bekræfte dette?

Søg

Kurv

Du har ingen varer i kurven
Til butikken