Hop til indhold

Abrigo Giovanni

Historien om familien Abrigo

En autentisk familiedrevet virksomhed, som siden 1968 har dyrket jord og forbedret produkterne fra Langhe provinsen.

Firmaets navn er dedikeret til grundlæggeren Giovanni Abrigo, som i 1968 flyttede fra Treiso til Diano d'Alba, hvor han købte Crava-gården, det nuværende centrum for familiens vinproduktion.

Giovanni og Maria startede i sin tid op med hvad der var typisk for en Langhe-virksomhed i den tid.

De havde opdræt af Piemontesisk kødkvæg og små landbrugsdyr, dyrkning af kornmarker, hasselnøddelunde, frugtplantager og selvfølgelig vinmarker til produktion af Dolcetto-vin.

I midten af 80'erne begyndte deres søn Giorgio, efter at have afsluttet sine agronomstudier, at beskæftige sig med dyrkning af hasselnøddelunde og vinmarker, som blev plantet i virksomhedens bedste jorde på de bedste placeringer i forhold til sol, mineraler og luft.

Paola, Giorgios kone, gik ind i familieforetagenet for at fremme den kommercielle udvikling af vine og virksomhedens identitet, som gradvist blev til det, der i dag repræsenterer Abrigo Giovanni-virksomheden.

De første udmærkelser og priser begynder at tilfalde familien Abrigo for deres produktion, hvilket er afgørende for at tro på den vej, der er taget.

År med ekspansion fulgte, omorganiseringen af nogle parceller, køb og leje af vinmarker, gav liv til nye produkter, der blev værdsat og spredt ud over nationale grænser.

En ny semi-underjordisk kælder er bygget til lagring og lagring af vine, med et smagslokale for at kunne byde kunder og turister velkommen.

I det nye årtusinde giver deres børn de første hints om interesse for landbrugs- og vindyrkningsverdenen.

Giulio og Sergio dimitterede i henholdsvis 2013 og 2015 på vinskolen alba, de har den samme passion, som er gået i arv tilbage fra deres bedsteforældre og forældre og de begynder straks at blive en aktiv del af virksomhedens liv.

Dette giver nyt liv og kræfter til Giorgio og Paola, som i de følgende år investerer betydelig energi i forvaltningen af nye vinmarker og en yderligere udvidelse af kælderen.

I 2013 begynder konstruktionen af vingården, der er beliggende i Novello kommune og er en del af den ekstra geografiske omtale "Ravera". Her sattes pragtfulde Nebbiolo-vinstokke, som med tiden gav druer til brug for virksomhedens produktion af Barolo Ravera, som en tilføjelse til virksomhedens andre vigtige vin.

I 2019 står byggeriet af den nye lagringskælder færdig, som forener og fuldender de lokaler, som de forskellige generationer har bygget.

Den er bygget med øko-bæredygtige materialer, hvilket medvirker til at reducere affald og "udledninger". Selv opvarmning af ejendom og tilbygninger er der tænkt på, og et nyt brændefyr kan opvarme det hele, ved at bruge det affaldstræ der er tilovers ved beskæring af hasselnødde træerne.

Luk (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Før du køber

Alderskrav for køb på hjemmesiden er minimum 18 år.

Kan du bekræfte dette?

Søg

Kurv

Du har ingen varer i kurven
Til butikken