Hop til indhold

Ny vinhandler i Sorø

For ca. 2 uger siden, fik Sorø en ny online vinhandel, VinoSorana.dk, og vi er kommet rigtigt godt fra start. 

Efter 3 måneders forarbejde, og flere ture afsted til Italien og Frankrig, kunne vi endelig åbne vores webshop d. 16. december, med fantastiske tilbud på vin, og konkurrencer.

Interessen har været enorm, og lad mig bare her benytte muligheden for at takke alle vores kunder, venner og familie for opbakningen til dette projekt, om at virkeliggøre en drøm om egen vinimport (i virkeligheden er det jo ikke import, men samhandel, da vi henter vores vin i andre EU-lande, men lad nu det ligge :-)  ).

Vi er helt overvældet, og glæder os til at begynde det rigtige arbejde nu, med at opbygge kendskabet til vores virksomhed, og komme ud og møde vores kunder på vinsmagninger, og lokale markeder og events, når dette bliver muligt igen.

Vi har også andre projekter i støbeskeen, men mere om dette på et senere tidspunkt

Vi har en ambition om at komme i dialog med vores kunder, da vi udover at "levere vin uden fordyrende mellemled", også vil udbrede viden og kendskab om det vi oplever som "god vin".

Og hvem er "vi" så?
"Vi" er 3 ejere, Anne, Brian og Benjamin som tilfældigvis også er i familie med hinanden, og bor på Fru Ingesvej midt i skønne Sorø, hvortil vi flyttede i 2011.

Anne og jeg er gift og Benjamin er min søn fra tidligere ægteskab.

Anne arbejder til dagligt som familielæge, Benjamin arbejder med IT og jeg selv arbejder med myndighedsfunktion indenfor Ældre- og omsorgsområdet.

Så når vi starter virksomhed er det jo ikke udtryk for at vi ikke kan udfylde tiden i det daglige, men fordi vi har en ambition om at levere kvalitetsvin til danskerne, men også at udbrede viden om og kendskab til hvad vi selv betragter som værende god kvalitetsvin, og hvordan denne vin kan skabe sammenhæng i et godt måltid mad. Med andre ord, så er vi ikke drevet af profit, men drevet af passion for det vi laver

Hjemmeside og kommunikation:
Vi er hverken uddannede vinmagere, tekstforfattere eller købmænd, men er drevet af passion for vores projekt, og vi synes selv at vi er kommet godt i gang, og håber at I, vore kunder oplever det samme. Så bær over med os når I oplever fejl i kommasætningen, eller hvis en billede beskrivelse viser sig at være forkert. Øvelse gør mester som man siger, og vi skal nok arbejde på at blive bedre til det hele.

So-Me og egen blog:
En webshop skal også benytte andre So-Me platforme for at nå ud i alle hjørner af internettet, og derfor finder I os på Facebook og Instagram, hvor vi med billeder og små fortællinger, vil promovere vin, lave konkurrencer, inspirere og dele hvad der lige nu rør sig i Vino Sorana, nårh ja...så har vi jo fået vores egen blog, hvor vi vil dele nyheder  og nye idéer for VinoSorana. Det er her du kan følge os på tætteste hold, og kommentere på det vi har gang i.

Hvis du stadigvæk er med, her nederst i indlægget, så er jeg meget taknemmelig for din vedholdenhed, og jeg håber du vil tilmelde dig vores nyhedsbrev, følge os på vores Blog, på Facebook og Instagram, og i det hele taget købe dejlig vin i vores webshop. Jeg håber selvfølgelig at du også vil være med til at udbrede kendskabet om vores virksomhed, til dine venner, kolleger, og netværk i øvrigt.

Tak for en forrygende start, vi glæder os til meget mere i 2022!

På vegne af Vino Sorana teamet

Brian Bang

 

Ældre opslag
Nyere opslag

Skriv en kommentar

Luk (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Før du køber

Alderskrav for køb på hjemmesiden er minimum 18 år.

Kan du bekræfte dette?

Søg

Kurv

Du har ingen varer i kurven
Til butikken