Hop til indhold

ALTID gratis fragt hos Vino Sorana!

Om os

Kære kunde

Vi er en lille familiedrevet virksomhed, som i sensommeren 2021 besluttede at starte virksomheden Vino Sorana med import af kvalitetsvine fra Italien og Frankrig.

Vores mission er at levere kvalitetsvin til danskerne uden fordyrende mellemled, og samtidig fokusere på samspillet mellem maden, råvarerne og vinens betydning for det perfekte måltid.

Vi har rejst igennem Europa utallige gange og købt vin med hjem, som så mange andre danskere har gjort det gennem årenes løb.

Vores kærlighed er især faldet på Italien og Frankrig - på kulturen, musikken, sproget, maden og ikke mindst vinen.

Vi har opbygget venskaber med forskellige vinproducenter, og løbende fået indblik i hvordan de stædigt arbejder med kvaliteten og smagen for at få det bedste produkt ud af druerne.

Vi går efter de bedste producenter, som ikke nødvendigvis gør et stort nummer ud af sig selv, men som vi kan stå inde for, når det gælder smag, kvalitet og pris.

Vi arbejder hårdt for at kunne præsentere en flot og velfungerende hjemmeside, korte frister på levering af vin og gode priser.

Vi arbejder også konstant for at levere et bedre produkt og udvikle på vores koncept, og synes selv at vi er kommet godt fra start.

Vi vil brede kendskabet om vores vin ud til vores netværk, gennem vinsmagninger på vores egen matrikel men også i foreningslivet, i private hjem og i virksomheder. Vi håber på jeres opbakning hertil, og at I vil benytte jer af muligheden for at booke os til vinsmagning.

På vegne af Vino Sorana

Anne, Brian og Benjamin

 

Luk (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Før du køber

Alderskrav for køb på hjemmesiden er minimum 18 år.

Kan du bekræfte dette?

Søg

Kurv

Du har ingen varer i kurven
Til butikken