Hop til indhold

ALTID gratis fragt hos Vino Sorana!

Daniel Ruff

Midt i hjertet i Alsace ved foden af Mont Saint Odile ligger Domaine Ruff, som siden 1886 har dyrket vin fra markerne omkring Heiligenstein.

Det er nu 4. generation, hvor virksomheden er gået i arv fra far til søn.

Domaine Ruff ejer nogle af de bedst beliggende vinmarker i området omkring Heiligenstein, hvor familien på traditionel vis høster alle druer per hånd.

Heiligenstein er også kendt som hjemegn for den 8. Alsace drue - Kleveneren.

Druen har været kendt i området siden 1742, hvor den blev plantet første gang.

I årene efter har druen givet navn til den smagfulde Klevener vin, som altså kun fremstilles i dette område.

Domiane Ruff har gjort det til en af deres specialiteter, at udvikle deres vin baseret på denne skønne drue, og har man smag for de 7 øvrige druer fra Alsace, er der ingen vej udenom også at smage Kleveneren.

Vores bekendtskab med Domaine Ruff går mange år tilbage, og vi kender familien som hårdtarbejdende mennesker, som hele tiden udvikler deres vin, og stædigt forsøger at få den bedst mulige vin ud af druerne - med stor tyk streg under kvalitet, fremfor kvantitet.

Deres hårde anstrengelser må virkelig siges at bære frugt, og den vin de fremstiller er for vores vedkommende, nogle af de bedste vine som kommer ud af Alsace. De har modtaget flere anerkendelser med medaljer indenfor Pinot Gris, Gewürtstraminer og Klevener.

Særligt Klevener som man jo ikke finder andre steder, udmærker sig med sin fine honninggule farve og særlige florale smag. Det er et absolut must at prøve denne vin, hvis man iøvrigt er glad for Alsace vin.

Vino Sorana

 

Luk (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Før du køber

Alderskrav for køb på hjemmesiden er minimum 18 år.

Kan du bekræfte dette?

Søg

Kurv

Du har ingen varer i kurven
Til butikken